Matriset Oy

Matriset Oy
Palolahdentie 22
59720 UUKUNIEMI
Y-tunnus: 0794750-4

Myynti:
e-mail: sales@matriset.fi
puh. 040 558 9137

Ohjelmistotuki:
E-mail: helpdesk@matriset.fi
puh. 040 558 9137

Yhteydenottolomake:
Voit ottaa yhteyttä myös tällä lomakkeella:

  Nimi (Yhteyshenkilö & yritys/organisaatio)

  Yhteystietosi (Sähköpostiosoite tai puhelin)

  Aihe

  Viesti

  Matriset Oy

  Matriset Oy on vuonna 1989 perustettu suomalainen ohjelmistoyritys. Asiakaskuntaamme kuuluu kuntia, yrityksiä, tilitoimistoja, tiekuntia, metsäorganisaatioita sekä erilaisia palveluyrittäjiä kuten tieisännöitsijöitä.

  Yksityistieasioiden hoidosta ja alan ohjelmistotuotannosta yrityksellä on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus. Wintie ja NetWintie –tuotteemme helpottavat vuosittaisten rutiinien hoitoa tiekunnissa, kunnissa ja alan palveluja tarjoavissa yrityksissä. Ohjelmat on suunniteltu palvelemaan monipuolisesti valtakuntamme tärkeää ”hiussuoniverkostoa”, kymmeniä tuhansia yksityisteiden tiekuntia. Suomen lisäksi toimimme myös Ruotsin markkinoilla, minne myymme Winväg– ja WebbVäg-ohjelmiamme.

  Tiekuntarekisteri.fi -palvelumme avulla kunnat voivat hallinnoida tiekuntarekisteriä ja yksityistieavustusten käsittelyä täysin sähköisesti.

  Ideoimme ja kehitämme jatkuvasti uusia palveluita tiekuntien parhaaksi.

  Asiakassivujen ansiosta toimitukset ovat nopeita. Tilauksen jälkeen asiakas saa omat tunnukset, joilla kirjautumalla ohjelmistot ovat ladattavissa ja palvelut käytettävissä lähes välittömästi.

  Tervetuloa asiakkaaksi!

  Asiakkaitamme

  Asiakkaitamme ovat tiekunnat, kunnat, tieisännöitsijät, metsäalan organisaatiot sekä erilaiset tiekunnan hallintopalveluja tuottavat yritykset sekä Suomessa että Ruotsissa. Ohjelmistoillamme on hoidettu tuhansien tiekuntien asioita.