NetWintie – Yksiköinti, laskutus…

Hoida tiekunnan asiat Internetissä  Hinta alk. 50 € + 50 €/vuosi

Uutta NetWintiessä:
– Tiekokouksen osallistujaluettelo ja äänilaskuri.
– Tiemaksut voi laskuttaa osakkailta useammassa erässä.
– Finvoice-verkkolaskutiedoston teko. (Lähettämispalvelut saa hankittua es. pankista.)
– Tiekunnan talousarvion (budjetin) laadinta

NetWintiellä tiekunnan osakasrekisteri, yksiköinti, maksuunpanoluettelot, laskutus sekä kirjanpito ylläpidetään ja hoidetaan Internetissä.

NetWintie-ohjelmistoa käytetään suoraan Internet-selaimella ilman erillisiä ohjelmistoasennuksia. Tiekunnan asioiden hoito tapahtuu samaan tapaan kuin esimerkiksi verkkopankin tai webmailin käyttö. Järjestelmään kirjaudutaan omilla käyttäjätunnuksilla Internet-yhteydellä ja www-selaimella varustetulta tietokoneelta. Tietoliikenneyhteys käyttäjän ja palvelimen välillä on salattu SSL-tekniikalla.

Yksiköinti Maksuunpanoluettelo

NetWintien etuja:

  • Laskujen lähetys sähköpostilla alentaa postikuluja. Myös perinteinen paperilaskutus on mahdollista. Paperikirjeet saa lähetettyä vastaanottajille helposti NetWintien postituspalvelun avulla. (Hinta 1. luokassa 1,39 €/kirje ja 2. luokassa 1,19 €/kirje. Lisäsivut 0,10 €/lisasivu)
  • Hoitokunnalle voi luoda omat tunnukset, jolloin hoitokunnan jäsenet pääsevät katsomaan tiekunnan tietoja, esimerkiksi uuden yksikkölaskelman luonnosta.
  • Palvelu on heti käytettävissä ja päivitykset sekä uudet ominaisuudet tulevat käyttöön automaattisesti ilman erillisiä asennuksia.

Ominaisuudet ja toiminnot

NetWintien ja Wintien ominaisuudet sekä vertailutaulukko löytyy ominaisuudet-sivun lopusta.

NetWintien esittelyversio

NetWintien pääset tutustumaan kirjautumalla palveluun demotunnuksilla. Tunnuksilla pääset katsomaan tietoja, mutta et voi tehdä lisäyksiä, muokkauksia tai poistoja. Demotunnukset löytyvät esittelyversion kirjautumissivulta: NetWintien esittelyversioon.

Tutustu Wintie-ohjelmaan
Siirry etusivulle