Matriset Oy

Hoida tiekunnan asiat Internetissä

Hinta alk. 50 € + 78 €/vuosi

NetWintiellä tiekunnan osakasrekisteri, yksiköinti, maksuunpanoluettelot, laskutus sekä kirjanpito ylläpidetään ja hoidetaan Internetissä.

NetWintie-ohjelmistoa käytetään suoraan Internet-selaimella ilman erillisiä ohjelmistoasennuksia. Tiekunnan asioiden hoito tapahtuu samaan tapaan kuin esimerkiksi verkkopankin tai webmailin käyttö. Järjestelmään kirjaudutaan omilla käyttäjätunnuksilla Internet-yhteydellä ja www-selaimella varustetulta tietokoneelta. Tietoliikenneyhteys käyttäjän ja palvelimen välillä on salattu SSL-tekniikalla.

Tilaa NetWintie

NetWintien etuja:

  • Laskujen lähetys sähköpostilla alentaa postikuluja. Myös perinteinen paperilaskutus on mahdollista. Paperikirjeet saa lähetettyä vastaanottajille helposti NetWintien postituspalvelun avulla.
  • Hoitokunnalle voi luoda omat tunnukset, jolloin hoitokunnan jäsenet pääsevät katsomaan tiekunnan tietoja, esimerkiksi uuden yksikkölaskelman luonnosta.
  • Palvelu on heti käytettävissä ja päivitykset sekä uudet ominaisuudet tulevat käyttöön automaattisesti ilman erillisiä asennuksia.

Ominaisuudet ja toiminnot

NetWintien ja Wintien ominaisuudet sekä vertailutaulukko löytyy ominaisuudet-sivun lopusta.

NetWintien esittelyversio

NetWintien pääset tutustumaan kirjautumalla palveluun demotunnuksilla. Tunnuksilla pääset katsomaan tietoja, mutta et voi tehdä lisäyksiä, muokkauksia tai poistoja. Demotunnukset löytyvät esittelyversion kirjautumissivulta: NetWintien esittelyversioon.